miercuri, 26 ianuarie 2011

Nevroza


Nu mai suport! Vreau sa plec, sa nu mai vad pe nimeni, sa ma duc dracu' si sa nu-mi mai pese de nimic. De ce imi iese totul pe dos? Pentru un moment e perfect si apoi se ruineaza. De ce? Cum pot sa scap de toti?Cum? De ce oamenii minint atat de mult? De ce nu putem sa fim normali sa sa facem ceea ce simtim? De ce am atatia nervi? De ce nu iese totul cum am planuit? De ce mi-am pierdut atata timp? De ce? Cate intrebari si niciun raspuns....nu mai pot...nu mai suport...blogul este singurul"popa" la care ma pot spovedi[cu toate ca gandurile mele din acest moment vor mi citite de mai multi]. NU MAI POT! Sincer, nu stiu exact ce-mi provoaca aceasta stare, dar vreau sa fie cineva care sa-mi spuna" Hei, totul o sa fie bine, calmeaza-te!". S-au intamplat atatea lucruri in aceasta zi oribila, as face orice ca sa mi se indeplineasca o dorinta, o dorinta ascunsa care in momentul asta striga cu disperare ajutor, care imi devoreaza fiecare parde din corp. Doamne, ce am? Ce tot spun? Am inceput sa vorbesc fara sens, sa va stresez cu problemele mele. 
"Si plâng si eu si tremurând/Pe umeri pletele-i resfir.../Afara târgul sta pustiu, /Si ninge ca-ntr-un cimitir." Ce versuri frumose care oarecum ma linistesc. Cred ca pana sa vina cineva sa'mi spuna ca o sa fie "ok" o sa raman cu Bacovia si Aiden. Va multumesc pentru timpul acordat si scuzati-ma ca v-am plictisit cu "Nevroza" mea. Pa!

marți, 25 ianuarie 2011

Ta na na :x


Nu am nici cea mai mica idee ce sa scriu...azi nu am inspiratie...nu vreau sa abordez o tema politica, nici ceva pueril, oricum o sa va plictisesc. Deci, ce sa barfim?>:)Gata stiu....Nu, nu stiu..Mai stati 2 minute...A da..am uitat sa-mi cer scuze ca scriu rar pe blog, gata, mi-am cerut. Next! Despre ce vorbim azi?=))Deci stiu..."Sex in the city", prestigiosul serial care a facut furori. Ma gandesc ca daca o sa ma apuc sa povestesc anumite faze o sa credeti ca am vazut un film porno, dar nu e asa, nu contine scene nud[bine doar pana la bust] dar are o tema mai"delicata". Filmul abordeaza femeia din New Yourk, careia nu-i pasa ne nimeni si de nimic, care o face cu primul si in maxim 4 ore o vazi facand-o cu altu'. Dar, merge si pe cordonata iubirii, a dragostei imposibile, a inimilor"rupte", a razbunarii, dar si a fricii ca va fi doborata din nou din punct de vedere emotional. In orice caz este descrisa femeia asa cum ar trebui sa fie: puternica. Filul incurajeaza femeile sa ia locul barbatilor si sa fie ele nesimtite, sa faca sex apoi sa plece, sa se bucure de placere si sa nu ofere nimic in schimb.
 In fine...hai sa mai vorbim de altceva[am facut destula reclama]....De ce ne indragostim mai repede vara? La bun...de ce? Caldura provoca senzatii ciudate influentand creierul si inima, facandu-ne sa simtim “fluturasi in stomac”. Stiti, devine chiar ciudat, eu pun intrebari si eu raspund :)). Oricum cui ii pasa?
Si cum toate articolele trebuie sa aibe un finel si al meu o sa se bucure de asa ceva. Va rog sa nu ma injurati ca am vorbit despre lucruri mai tampite, dar asa mi-a venit si....Pa!




luni, 24 ianuarie 2011

Disperare!


O stare de ameteala imi infioara faptura. Ma gandesc la mare, la nisipul fin care-ti mangaie talpile intr-o dimineata sub rasaritul care anunta ceva promitator. Vreau sa evadez! Mi s-a luat de chipurile mari si vesele, de momentele stupide cand stau fata in fata cu cineva si ne emotionam si nu facem nimic, de injuraturi, de tot.
Cum vom evolua daca nu stim sa spunem ce simtim? Vrem sa ajungem peste tot dar stam pe loc, nu putem sa ne autodepasim.
Sa pun o intrebare mai buna: De ce dragostea doare, de ce nu e ceva placut care sa se traiasca din plin?
Nu stiu unde vreau sa ajung, imi pun intrebari aiurea cu speranta ca articolul va fi citit de cineva si va intelege ce vreau, va intelege ca mi s-a luat de jocuri prostest, ca vreau adevarul, vreau sa se intample ceva acu'. Simt ca nu mai pot, ca totul s-a sfarsit, ascult Epilog[Vama] si simt ca inebunesc.
Totul e o prostie, vom ajunge sa fim olimpici la 5 materii si nu vom stii nimic despre realitate, viitorul ne va fi ales de altii si cand vom vrea sa traim nu vom mai avea ce pentru ca anii s-au dus, vom vrea sa traim in trecut sa dam prezentul si viitorul la o parte, sa ne intoarecem in copilarie.
Cu o ultima strigare va cer ajutor! Salvatima din universul asta idiot!