vineri, 11 martie 2011

Bye!


Vreau sa imi iau ramas bun de la toti cei care mi-ati citit si apreciat articolele. Aceasta va fi ultima mea postare, blogul insa va ramane. De ce? Pentru ca, sincer, nu vad ce folos are...astazi mi s-a demonstrat ca rautatea umana poate distruge orice frontiera. Sunt prea multi oameni care fac rau de "dragul" de a face asa ceva si acei oameni ma dezgusta. Pana cand nu voi intelege aceasta "placere" de a face rau fara a avea un avantaj propriu nu voi mai posta absolut nimic.Acestea fiind zise, va spun: "La revedere!"   http://www.youtube.com/watch?v=IT-9lSSu658

miercuri, 9 martie 2011

Asculta si taci!

Nu pot sa-mi manifest mai mult greata fata de copiii care stau si nu fac nimic si lasa tara asta sa se duca dracu'. O sa ma intrebati cum putem noi ajuta. E simplu, dar nu o sa va spun eu asta pentru ca a facut-o altcineva in n-aintea mea. Va rog doar sa va rapiti 7 minute din viata pentru a realiza ca nu se mai poate trai asa. Va lasa cu Tudor Chirila sa vedeti cat de mult gresiti cu fiecare minut care trece din viata voastra(si a mea daca va deranjeaza,ca sa nu zice-ti ca "ma dau mare" sau ma consider "superioara") tampita si risipita cu toate prostiile.

sâmbătă, 5 martie 2011

Vreau la mare! Vreau in Vama!


Deoarece nu este o perioada potrivita de mers la mare m-am gandit sa ma duc cu imaginatia pana acolo. Deci e soare e vrumos suntem in Vama si in niste slipi negrii trece "unu bun"(=P~) pe langa mine, mai mult de atat se impiedica si cade pe ciarsaful meu. Sa descriu mare. E destul de agitata, mirosul de sare este puternic si nisipul fin. Hahaha, e o casuta din paie pe plaja, in care sunt doar eu cu el, "Fat-Frumos", si ne privim, am uitat sa zic ca mai e si marea care rade alaturi de noi. Nimic mai frumos, totul pare perfet. Ne ridicam si pasim in mare, cred ca mi-a intrat putin nisip in ochi, dar nu e nimic, apa o sa ma ajute. Nu stiu cum se face ca nu e nimini pe plaja. Doar noi intr-un infinit sincretizat de albastrul cerului si al apei in consonanta cu maroul deschis al nisipului.
Ce vis frumos, dar m-am trezit si am revenit la realitate. Visele te ajuta sa-ti faci un obiectiv, sa incerci sa reusesti tot ce ti-ai propus. Am simtit marea alaturi cand am scris acest articol si inca o simt, pentru ca mereu va fii acolo, undeva in mine, iar Vama Veche va reprezenta un lucru unic, pe care nici L.A.-ul, nici Coasta de Azur nu-l pot inlocui. Si stiti de ce? Pentru ca ma defineste, ma face sa ma redescopar si sa inteleg ca pentru cateva zile “Lumea e a mea!”.

miercuri, 2 martie 2011

Next or not?


Avem puterea sa trecem mai departe sau fantoma fostului ne bantuie? O sa depasim acea privire unica, acel zambet care nu dispare din cap? In situatia unei impacari , reusim imbinam trecutul cu prezentul? Iata doua idei aparent diferite care ar putea crea un perfect impreuna ca ciocolata si untul de arahide.Ganditi-va ce usor ar fi daca ar exista o procedura chirurgicala rapida care sa smulga amintirile urate si greselile si sa lase doar plimbarile amuzante si vacantele speciale. Dar pana cand ziua aceea va sosi ce e de facut? Sa ne bazam pe aceeasi veche filosofie de varf de ac de a ierta si uita? Putem ierta, dar putem cu adevarat uita? Putem atunci sa iertam cu adevarat daca nu putem uita? Nimic nu este mai rau decat sa ti se aduca aminte in fiecare zi de greselile tale si sa simti ca nu mai are nimeni incredere in tine. Un concept poate putin depasit in societatea de astazi dar care inca mai bantuie.
...
O sa las decat aceste idei pentru ca simt ca nu pot gasi un raspuns la aceste intebari si nu vreau sa va plictisesc.