marți, 5 iulie 2011

Past and Future!


Reciteam vechile mele articole si am realizat cat de copilaroasa eram acu’ un an si cat de mult m-am maturizat pe parcursul lui.
Ma uitam pe lista mea cu 20 de lucruri pe care vreau sa le fac si am realizat ca majoritatea inca le doresc insa sunt cateva care mi se par puerile asa ca o sa refac acea lista si pe parcursul timpului o sa subliniez ce am realizat. Asa ca iata noua lista: 1. sa fug de acasa
2. sa sarbatoresc 18 ani in la mare
3. sa zbor cu avionul
4. sa fac bangi-jambing
5. sa invat sa cant la chitara «Tango en skai»
6. sa vad piramidele
7. sa ma mut in New York/L.A.
8. sa am o casa de vacanta pe plaja
9. sa am o masina frumoasa
11.sa fiu fericita alaturi de persoana pe care o iubesc si care ma iubeste(preferabil fara copii)
12. sa am un aparat de fotografiat performant
13. sa invat sa merg pe Sk8
14. sa raman aceeasi fiinta care rade din orice si se imbata doar cand vorbind de alcool
15. sa merg la un concert Aiden, Simple Plan, Green Day, My Chemical Romance,RHCP, Vita de Vie si Parazitii
16. Sa nu ma despart de cei mai buni prieteni[Gaby, Andreea, Melisa, Livia, Mihai, Alexa, M!ru, Bibi, Lori]
17. sa am un dulap enorm cu zeci de haine
18. sa fac 2 facultati
19. sa citesc peste 1.000 de carti pana mor.
20. dupa ce mor sa fiu arsa la crimatoriu si cenusa sa fie pastrata

Hey dude!


Aaaaaaaa!VARĂĂĂĂĂĂ!!!In the end, I can't believe it, is Summer! O sa incep iar sa va stresez cu cat de mult vreau eu la mare [adica pe bune v-am stresat iarna si vara sa nu comentez eu nimic de asta, ar fi chiar patetic:))]. Vara asta vreau sa ajung la Ursus Evolution in Mamaia pe Plaja H2O. De ce? Pentru ca e rock si e rap, e distractie si practic reprezinta portalul meu de salvare cel putin pentru 2 zile din infernul Pitestiului/Topoleveniului. Efectiv simt ca ma sufoc in acest oras mic care nu are absolut nimic interesant si care nu inceteaza sa ma uimeasca cu atmosfera plicticoasa pe care o emana. Asadar dragi adormiti, va invit la o vara tampita, nebuna si lipsita de orice griji.
Incepeti prin a inchide ochii si lasati vantul sa va sopteasca urmatorul pas pe care trebuie sa-l faceti! Uitati de tot! Traiti clipa asta ca pe ultima si bucurativa de fiecare lucru care va face sa zambiti! Sunt chestii marunte care va fac fericiti pentru care ati da orice! Vacanta asta trebuie savurata ca o felie de pepene: incet, cu atentie dar din plin.
La inceputul scolii va veti trezi ca din cel mai frumos vis. De ce trebuie sa va treziti? Simplu: pentru ca atunci trebuie sa aratati ca vreti sa fiti buni, cei mai buni si sa nu ”le mai dati apa la moara incultilor si hotilor de la putere.Le va fi mai simplu sa va catalogheze drept o generatie de distrusi”.Am ajuns sa urasc tara asta pentru ca e condusa de toti analfabetii care iau bacaloreatul cu medii uimitor de mici si care au citit toata viata doar prospectul de la paracetamol si lista de cumparaturi[sau cum spunea Melisa:de la aspirina.Cred ca mai bine zis de la prezervative sau tampoane].Lor nu le pasa de noi, insa noi le putem arata ca nu suntem ca ei, ii putem domina dar nu cu gandul ca vom fura mai mult ca ei, asta e calea simpla care va sufoca mostenitorii.TREZITI-VA LA REALITATE! Nu e un sfat, e un ordin pe care il strig cu toata puterea. Cat de egoisti puteti fi? Chiar vreti sa abandonati total tara asta si sa o transformati intr-o amintire neagra? La TV cei care au terminat acu’ a12a si nu au luat bacul sunt batjocoriti si numiti “prosti” oare asata vrem sa ni se intample si noua? Avem tot timpul din lume sa fumam iarba si sa ne turnam alcool in cap insa acum trebuie sa salvam ce a mai ramas din tara asta. Continuand sa nu ne pese ce se intampla o sa ne distrugem total si vom realiza ca am gresit prea tarziu dupa ce ajungem sa fim ca toti indivizii de care ulterior radeam.Vom ajunge sa intram obositi in casa sa aruncam cheile sa ne punem intr-un fotoliu si sa nu ne mai pese de nimic in timp ce suntem furati continuu de EI.Care EI?Aceia care-i vedem frecvent la TV sau in revistele de scandal pe care ii uram cu toata fiinta noastra. Atunci ne vom ruga ca “noua generatie” sa nu fie cum am fost noi, sa realizeze ca ei pot schimba ceva. Singura cale este cunoasterea, cititul ne salveaza, ne ajuta sa fim superiori si sa eliminam “raul” pentru ca literatura universala ne invatata sa-l distingem de "bine".
Voi alegeti ce trebuie facut, insa ganditi-va de 2 ori inainte sa distrugeti ce a mai ramas!