miercuri, 31 august 2011

The last day of summer.


This is the last day of summer and I don't wish nothing. I just wanna stay  home, read a book, watch a serial and sleep.
Este normal? Adica totusi este ultima zi de vara, ar trebui sa profit altfel de ea nu sa stau pur si simplu si sa lenevesc. De asemenea nu prea am chef sa scriu pe blog si deci o sa las articou' asta neterminat pentru ca asa vreau eu! Deci multumiti-va cu atat. See you later >3!

luni, 29 august 2011

Un an de blog.


Buna din nou dragi plictisiti. Am revenit cu o postare rapida in care sa surprind ce s-a intamplat in aces lung an de cand am deschis blog-ul. Pot sa spun ca m-am maturizat mult si m-am schimbat in multe privinte. A fost un an greu cu dezamagiri si bucuri, cu prieteni adevarati care nu m-au lasat cand mi-a fost greu si cu relatii care s-au sfarsit rapid. Am ales sa sarbatorec aceasta zi pregatind un delicios "Sufle de ciocolata" care mi-a indulcit ziua si pe care il puteti vedea si voi in poza din dreapta.
Mai presus de toate in acest an am invatat ca " Life's too short for let the evil people change you
" [Viata e prea scurta pentru ai lasa pe cei rai sa te schimbe]. Deci indiferent prin ce "tragedie" treceti din cauza unor persoane care v-au facut sa suferiti nu trebuie sa stati bosumflati si sa incepeti sa plangeti "Aveti timp sa faceti aceleasi lucruri de 100 de ori cu cine vreti". Sa nu aveti regrete, sunt pentru cei slabi cei care nu pot sa treaca peste trecut. Incercati sa fiti cei mai buni si sa-i ignorati pe cei care va spun ca nu puteti fece orice. Traiti asa cum vrei!
And: Happy B`day for my blog.

joi, 4 august 2011

Un drum lung


Avem multe de facut. Multe lucrui foarte importante apar in vietile noastre minuscule si devin o parte din noi, astfel ajutand la terminarea puzze-lului care formeaza povestea fiecaruia. Fiecare pas pe care-l facem reprezinta evolutia noastra in a deveni cineva. Ne asteapta multe provocari pe care mai devreme sau mai tarziu va trebui sa le infruntam. Fiecare dorinta pusa, fiecare persoana intanlita, fiecare zambet ne proiecteaza vietile intr-un univers paralel departe de orice cunoscut. Mai avem atatea de invatat, insa, ne apropiem cu pasi marunti spre o lume care este mai deschisa si mai libera ca niciodata. Mai e mult pana sa ajungem sa ne depasim mentorii insa putem face asta. Muncind din greu pentru ce vrem sa obtineti, prabusiti-ne, ridicandu-ne, luptand, prabusindu-ne din nou, invatand din greseli si realizand imposibilul! Mai e mult pana la capatul drumului, traiti fiecare moment si nu-i uitati pe cei care v-au fost alaturi.
P.S.: Am invatat sa merg pe skate! :))