vineri, 24 decembrie 2010

No man's land


Acestea sunt cuvintele pe care mi le zic in minte cand ma gandesc la Romania.De ce? Pai, poate pentru ca in fiecare zi mor atatia oameni de foame, poate pentru ca nimanui nu-i pasa de aceasta tara, poate ca daca cineva vrea sa faca ceva e luat in ras si pana la urma "binefacatorul" ajunge sa fure cat mai mult din bugetul tarii! Da, cred ca de asta consider Romania o tara fara speranta.La ce bun ca fi patriot, sa iubesti taramurile minunate cand toti sunt asa de orbi, se lasa prostiti in fata si daca vine cineva si incearca sa stopeze infectia e considerat prost?
De ce mi de tineri pleaca anual din tara sa studieze sau sa lucreze in alte tari?De ce? Pentru ca le e prea bine la ei acasa?Credeti ca vor sa-si paraseasca familiile penru ca le e prea bine?Sincer nu cred ca e asa! 
Oare acei oameni care aleg sa locuiasca departe de locul in care au copilarit fac asta pentru ca Romania nu poate sa le ofere nimic, ca e o tara de animale care nu stiu cum sa traiasca ei mai bine? 
ROMANIA, TREZESTE-TE!  Le spun celor care inca mai cred ca se poate schimba ceva, nu va mai lasati umiliti de toate jugodiile din parlameni[si nu imi e frica sa vorbesc asa], daca vreti sa continue totul asa nu aveti de cat, dar stiti ce se va intampla pana la urma, veti ajunge toti niste javre nenorocite, niste pupincuristi de clasa I. Nu stiu ce parere o sa va faceti despre mine, dar mi-a ajuns pana in gat sa ma uit la fetele copiilor cand le dau un covrig ,de sarbatori venind sa colinde, aducandu-le o fericire care denota o saracie crunta.
Voi alegeti ce vreti de la tara asta, sa mai asteptam 20 de ani ca sa fim pe linia de plutire, sau sa ne deschidem ochii si sa facem acu' ceva?
                                                                                                     
                                                      Va multumesc pentru timpul acordat!

2 comentarii:

  1. Super material...imi e extrem de somn,maine intru de dimineata dar e prea tare blogul.felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, ma bucur ca-ti place!:)

    RăspundețiȘtergere