luni, 3 octombrie 2011

Love is above all.

Sunt  foarte indragostita. Nu stiu de ce sau de cine dar ma simt foarte bine dispusa. Stiu ca mai devreme sau mai tarziu voi gasi pe cineva care sa-mi spuna "Te iubesc". Poate ca-mi spune, dar cu o voce launtrica pe care nu o pot auzi, doar simti. Aceasta afirmatie, "Te iubesc", o spun si eu foarte des in-nauntrul meu de la un timp. Iubesc zambetul, vocea, rasuflarea tot ce tine de acea persoana. Nu trece secunda in care sa nu ma gandesc unde e sau ce face.
E o zi frumoasa pentru a fi indragostit. Toamna a venit si acest sentiment desi e invaluit de o adiere rece se simte si o caldura interioara care ma face sa urc pana la cer si sa cobor de un milion de ori. Ador acest sentiment.
Doamne cat de bine dispusa sunt azi.Viata e prea frumoasa ca sa ma opresc si sa plang, decat sa fac asta mai bine rad si iubesc. Fiecare frunza care se prabuseste pe pantul rece aduce odata cu ea un strop de bucurie, aduce un alt peisaj, ceva nou care trebuie sa-l pretuim atata timp cat il avem. Nu avem timp sa fim tristi. Fiecare nota proasta, fiecare mustrare a profesorilor sau a parintilor, fiecare julirura nu sunt decat lucruri fara importanta. Vreau sa va fac cu acest articol sa va simtiti mai bine. Vreau sa-l citit de fiecare data cand sunteti suparati si sa va aduceti aminte ca viata e prea scurta pentru a fi tristi. Iubiti cat sunteti tineri, nu va bateti joc de cei care tin la voi, daca va permit mai multe este doar pentru ca vor ca voi sa fiti fericiti, aveti grija de cei mai slabi ca voi, faceti-va timp pent toti si fiti mereu cu zambetul pe buze, absolut nimic nu va opreste sa faceti asta. Sunteti atat de tineri si puteti sa feceti orice.
Vreau sa va las sa ascultai ceva care pe mine ma face sa ma simt de 10 ori mai indragostita si sper sa aibe acelasi efect si asupra voastra:

sâmbătă, 1 octombrie 2011

Poveste.

"_Vreau sa vorbesc cu tine!
_Te ascult.
_Mi-a ajuns. Mi-a ajuns sa pun capul pe perna seara si sa ma gandesc:"Oare el ce o face? S-o fi culcat?". Mi-a ajuns sa ma trezesc in fiecare dimineata si primul lucru care imi vine in minte sa fie numele tau. Mi-a ajuns sa stau cu lacrimi in ochi si sa sper ca intr-o buna zi vom fi impreuna. Ti-am fost mereu alaturi, oricand ai avut nevoie de ceva eu te-am ajutat. Si cu ce m-am ales? Cu absolut nimic.Tu chiar nu intelegi ca te plac? Dar daca mai continui sa fi asa rece si indiferent cu mine dragostea pe care ti-o port se va transforma in ura. Asta vrei?
_Imi pare rau. Sincer iti spun. Te-am placut din prima clipa in care te-am vazut, insa mi-a fost prea frica sa ma indragostesc de tine. Am crezut ca voi ajunge sa sufar asa ca am ales sa renunt. Recunosc, sunt un las si imi pare sincer rau. Te-am avut dat ti-am dat drumul, mi s-a rupt sufletul dar am crezut ca e mai bine. Acum inima mea sangereaza, simt cum o sulita o sfasie.Te vreau din nou si iti promit ca de data asta nu o sa te dezamagesc, o sa stiu cum sa te pretuiesc. Sunt indragostit de tine: TE IUBESC!"


Asta e o simpla poveste care mai mult ca sigur se intampla in acest moment cuiva. Poate ca cei doi nu-si expun sentimentele cu voce tare dar mai mult ca sigur simt asta. E foarte greu sa spui cuiva "te iubesc"  pentru ca nu esti sigur ca e reciproc mai ales cand priactic nu exista o relatie, cand este doar in subconstientul fiecaruia. Mi-ar placea sa fie usor, sa spunem ce simtim, sa nu ne mai ascundem in fata unor masti de oameni reci si indiferenti, insa asta nu este asa de simplu, orgoliul personal este foarte greu de depasit.
Multa bafta in dragoste, cand nu o sa va asteptati atunci o sa va loveasca si o sa va faca sa va simtit uimitor, pentru ca dragostea nu aduce odata cu ea doar suferinta, aduce si acel sentiment fantastic, greu de uitat.


"...Te iubesc...!"