marți, 25 ianuarie 2011

Ta na na :x


Nu am nici cea mai mica idee ce sa scriu...azi nu am inspiratie...nu vreau sa abordez o tema politica, nici ceva pueril, oricum o sa va plictisesc. Deci, ce sa barfim?>:)Gata stiu....Nu, nu stiu..Mai stati 2 minute...A da..am uitat sa-mi cer scuze ca scriu rar pe blog, gata, mi-am cerut. Next! Despre ce vorbim azi?=))Deci stiu..."Sex in the city", prestigiosul serial care a facut furori. Ma gandesc ca daca o sa ma apuc sa povestesc anumite faze o sa credeti ca am vazut un film porno, dar nu e asa, nu contine scene nud[bine doar pana la bust] dar are o tema mai"delicata". Filmul abordeaza femeia din New Yourk, careia nu-i pasa ne nimeni si de nimic, care o face cu primul si in maxim 4 ore o vazi facand-o cu altu'. Dar, merge si pe cordonata iubirii, a dragostei imposibile, a inimilor"rupte", a razbunarii, dar si a fricii ca va fi doborata din nou din punct de vedere emotional. In orice caz este descrisa femeia asa cum ar trebui sa fie: puternica. Filul incurajeaza femeile sa ia locul barbatilor si sa fie ele nesimtite, sa faca sex apoi sa plece, sa se bucure de placere si sa nu ofere nimic in schimb.
 In fine...hai sa mai vorbim de altceva[am facut destula reclama]....De ce ne indragostim mai repede vara? La bun...de ce? Caldura provoca senzatii ciudate influentand creierul si inima, facandu-ne sa simtim “fluturasi in stomac”. Stiti, devine chiar ciudat, eu pun intrebari si eu raspund :)). Oricum cui ii pasa?
Si cum toate articolele trebuie sa aibe un finel si al meu o sa se bucure de asa ceva. Va rog sa nu ma injurati ca am vorbit despre lucruri mai tampite, dar asa mi-a venit si....Pa!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu