vineri, 27 ianuarie 2012

E frumos sa visam.

B:Buna!Pot sa te deranjez cateva minute?
F:Buna!Da, cred ca poti.
B: Imi e foarte greu sa-ti spun asta, mai ales ca nu am mai facut asa ceva. Nu sunt mandru ca fac asta aici dar probabil fata in fata nu as fi putut. Dar stii de ce? Pentru ca prezenta ta ma acapareaza, pentru ca atunci cand te uiti la mine nu mai stiu cum ma numesc. Pur si simplu pentru mine esti perfecta, fiecare defect pe care unii il remarca la tine mie mi se pare cea mai mare calitate pe care o ai. Si nu inteleg cum de o fata ca tine, perfecta, se poate atasa de un baiat ca mine.Doamne, sunt atat de imperfect pe langa tine..nu inteleg cum de vrei sa porti o cunvorbire cu mine.Si acest lucru crede-ma ca ma dispera si ma face sa te plac din ce in ce mai mult. Fiecare privire fugitiva pe holuri ma face sa ma prabusesc, simt cum inima imi este sagetata. Cand iti vad chipul angelic insotit de acei ochii perfecti iti citesc ardoarea ultimului sarut, ma cutremur.Ma gandesc cat de nedemn sunt de toate acestea. Stiu ca dragostea ta imi apartine doar mie si acelasi lucru il fac si eu pentru tine dar cu toate astea nu vreau sa te am in intregime, vreau decat sa te admir, sa simt durerea lipsei tale. Oare sunt sadic? Nu, sunt las. Din lasitate am renuntat la tine, mi-a fost frica sa nu ma indragsotesc si sa sufar insa tot ce am facut a fost sa aman suferinta, pentru ca nu am putut sa nu ma indragostesc de tine. Acum insa e prea tarziu pentru regrete, stiu asta. Nu-ti cer sa fi a mea, nu!Tot ce vreau e sa-mi cer scuze si sa afli ca acum te iubesc ca un caine, ca as da totul ca sa te am.
F:Ai dreptate,ar fi prea tarziu daca nu as simti ca inebunesc atunci cand as fi langa tine. Probabil ca nici nu as mai raspunde. Dar inca simt. Te vreau mai mult ca niciodata si nu din cauza ca mi-ai spus astea, nu! Te vreau pentru ca esti TU! Pentru ca TU imi cutremuri intreaga fiinta, pentru ca ma faci sa ma simt unica, iubita si frumoasa. 
<3<3<3<3

2 comentarii:

  1. Este creatie proprie?Daca da tin sa te felicit pentru ceea ce ai realizat,in caz contrar vreau sa iti reamintesc de ce a aparut ACTA!

    RăspundețiȘtergere